alltomdinhund

Alla inlägg den 23 juni 2012

Av alltomdinhund - 23 juni 2012 23:46

Ja nu när det är sommar och det förhoppningsvis snart blir riktigt varmt så är det viktigt att vi inte glömmer bort att hunden behöver mycket vätska! Speciellt eftersom många hundägare tycker om att gå på äventyr i skog och mark  mm med hunden på sommaren, då är det extra viktigt att komma ihåg vattnet. Även när ni reser med bil, tåg, buss mm! Ha därför alltid med er en vattenflaska (anpassad för hund) och/eller en skål (en hopfällbar till en fördel) och ta med den alltid nu i sommar.


 

Den här vattenflaskan finns på Granngården för 39 kr och den ser ju väldigt praktisk ut att ha med!

Av alltomdinhund - 23 juni 2012 09:28

Godmorgon!


Vi var uppe för någon timme sen ca, Asterix går upp cirka kl 8 varje morgon. Eller i alla fall nu de två senaste morgnarna. SKönt att han inte vaknar mitt i natten, men vi tar ju sista kvällsrundan väldigt sent, vilket nog är rätt bra!

Rätt skönt att han inte går upp ännu tidigare faktiskt. Vi har hunnit vara ute 2 ggr nu samt så har han ätit frukost. Fortfarande går det riktigt bra med maten. Han har även fått hälsa på lite folk lite lugnt, mest spontant så där. 

Han hälsade på en polis igår när vi var ute, men innan dess bröstade han upp sig, skällde och morrade eftersom poliserna kom i rask takt mot oss. Vi var ute för sista kvällskisset innan läggdags och något hade hänt i huset bredvid, antagligen en misshandel. Där vart en massa folk, poliser och en ambulans. Två poliser kom i rask takt mot oss för att fråga om vi sett något och då började ju Asterix tuffa till sig, haha  

Den ena polisen blev i alla fall fascinerad och sa typ: "Oj vilken tuff liten jäkel, kanske något för oss att rekrytera". Han var visst hundförare och sa att han hade en schäfer. Sen frågade han om han fick hälsa på Asterix och det gick ju bra, viktigt att Asterix vet att det är ok om jag visar att det är ok   Då slutade lillen att tuffa sig och blev snäll i stället och började lekbitas med polisen, haha.


Nu vart vi också ute här på gräsmattan och då kom det från skogen ut en medelålders kvinna (jag såg henne inte först) och så satte hon sig på huk en bit bort och sa typ:" Åh vad söt". Asterix började morra men han var ändå nyfiken och började gå mot henne. Så tittade han lite på mig då och då för att liksom försäkra sig om att det inte var någon fara. Dock får han inte hälsa på alla än och då får man säga ifrån snällt!


Just nu ligger han i alla fall och sover sen blir det ut och lite lek när han vaknar.

Jag tar just nu en kopp kaffe och lite lätt frukost, mår inte så jättebra i magen idag tyvärr..Hoppas det släpper snart!


Vi tog lite fina sommarbilder  igår, fixade till en bra inställning på min systemkamera så blev riktigt fina bilder!  



 


 


 


 


 


 


 


 


 


Hoppas nu ni har en bra dag, oavsett om ni är bakis eller ej! Så hörs vi sen! Dags att prata lite sommargrejer då tror jag   Kram!

Presentation

Hejsan!

Välkommen till en renodlad hundblogg! Här skriver jag framför allt om olika tips och råd om allt som rör hundar, dagens ras, massa med tankar och åsikter och självklart om min egen hund Asterix.

Varmt välkomna hit!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill ni läsa mer av i denna hundblogg?
 Tips om allt möjligt kring hundar
 Nyheter
 Hundraser
 Foder
 Hälsa
 Träning
 Mer om Asterix
 Annat

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards